Tattoo Mick

Michel van Zanten

Ik ben Michel van Zanten en ik tatoeëer al meer dan 38 jaar. Ik ben begonnen met tatoeëren op jonge leeftijd. Met naalden en Oost-Indische inkt ging ik naar school waar ik mijn tattoeëerderskunsten uitoefende op mijn klasgenoten. Tot grote ergernis van vele ouders en de leiding van de school. Ik ben toen ook een paar keer van school getrapt. Ik heb het tatoeëren op school toen maar even gelaten voor wat het was.

Een aantal jaar later ging ik kijken bij een Dordtse tattooshop. Ik heb de eigenaar gevraagd mij de basistechnieken van het tatoeëren te leren. Na een cursus van twee dagen had ik het onder de knie.

Vijf jaar later opende ik mijn eerste tattooshop in Dordrecht. 25 jaar lang ben ik de enige tattooshop in Dordrecht geweest. Ik was er al voor dat tatoeëren een hype werd en heb een lange weg afgelegd voordat ik zover was als nu. Ik onderscheid mij door mijn schaduwwerk en nauwkeurigheid. Mensen zien meestal direct dat het werk van mijn hand is.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for tattoomicknl is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

© Tattoo Mick 2018 | Website door dewitmedia

© Tattoo Mick 2018 | Website door dewitmedia