Meest gestelde vragen

Vind hier de meest gestelde vragen, staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Stuur ons gerust een mailtje of bel ons even.

 

Vraag stellen:  Wij houden de officiële richtlijnen van de GGD aan. U krijgt na het zetten van uw tatoeage een uitleg van uw tatoeëerder over hoe u de tatoeage moet verzorgen en u krijgt een lijstje mee waar alle punten nog een keer duidelijk op staan.

  Ja, elke 2 jaar worden wij gecontroleerd door de GGD en krijgen wij een certificaat dat alleen afgegeven wordt aan tattooshops die hygiënisch en verantwoordelijk te werk gaan.

  Ja, dat kan mits de tatoeage daarvoor geschikt is. Kom daarom als u iets wilt laten coveren altijd eerst even langs in de shop zodat wij er naar kunnen kijken. Dan kunnen we u gelijk de mogelijkheden uitleggen.

  Wij werken zowel met als zonder afspraak. Kom langs in de shop of bel even om te kijken of er nog plek is of om een afspraak te maken.

  Omdat uit ervaring is gebleken dat veel mensen hun afspraak vergeten of niet op komen dagen zonder ons iets te vermelden brengen wij een aanbetaling in rekening als je een afspraak wilt maken. Mocht je toch verhinderd zijn op de datum van de gemaakte afspraak? Laat dit dan minstens 48 uur van te voren weten. Dan kunnen we een nieuwe afspraak inplannen. Als u af ziet van de tatoeage krijgt u de aanbetaling terug. Komt u wel netjes op uw afspraak dan word de aanbetaling van het totaalbedrag afgehouden.

  Omdat elke tatoeage anders is kunnen wij geen vaste prijzen hanteren. Wij vragen onze klanten dan ook om even langs te komen voor een gesprek. Dan kunnen we samen kijken naar uw wensen en kunnen wij een prijsindicatie maken.

  U mag gerust iemand meenemen. Wel vragen we om niet uw hele familie en vriendenkring uit te nodigen. Dit is niet prettig voor ons en ook niet voor de andere klanten in de shop.

  In onze shop geld geen toegang onder de 12 jaar. Zorg dus dat u eventueel oppas heeft geregeld op de datum van uw afspraak.

  Nee, een tattooshop is geen plek voor huisdieren.

  Wij zetten tatoeages vanaf 16 jaar. Volgens de wet mag je getatoeëerd worden vanaf 12 onder ouderlijk toezicht maar dit ondersteunen wij niet.

  Wij zetten piercings vanaf 12 jaar onder ouderlijk toezicht.

  © Tattoo Mick 2018 | Website door dewitmedia

  © Tattoo Mick 2018 | Website door dewitmedia

  You may hire a writer to finish your paper in case you are short of time. There are many companies that offer various deadline options, esssy writer ranging between 3 to 21 days. the 21-day period. It is recommended to plan your work before hand and also you will have to pay a fee the assistance. In the event that you require the work to be done sooner, you can always choose to pay a higher amount. PaperWriter is a viable option to those who want their papers quickly and need the highest quality of paper within an extremely short time.

  Geef een reactie

  Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

  Post comment