Bij Tattoo Mick in Dordrecht kunt u terecht om een piercing te laten zetten. Vaak hoeft u geen afspraak te maken voor een piercing en kunt u gewoon langskomen in de shop. Daar kunt u al uw vragen aan ons stellen en kunnen wij uw wensen voor een piercing bespreken en eventueel gelijk de piercing bij u zetten. Na het zetten van een piercing is het van belang dat u deze goed verzorgd om infecties tegen te gaan. Uitleg over het verzorgen van uw piercing krijgt u uiteraard van uw piercer in de shop en kunt u eveneens vinden op onze site onder “Nazorg”.
Tattoo Mick piercen
Tattoo Mick piercen

Er zijn veel verschillende soorten piercings.

Wij zetten de meest uiteenlopende piercing zoals: oorpiercings, neuspiercings, tong, septums, lip, gezicht, navel, wenkbrauw, microdermal, surface, industrial, tepel, clithood, etc. De enige die wij niet zetten is de snake-eye piercing omdat deze nadelige gevolgen kan hebben voor je spraak en je tanden. Voor alle piercings gebruiken wij uitsluitend nikkelvrije sieraden. Bij het zetten van een piercing mag je zelf een sieraad uitkiezen. Alleen de intiem piercings zijn duurder:

Ook kan je bij ons een 1e, 2e of 3e gaatje laten schieten. Dit kan zolang er geen kraakbeen op die plek groeit. Tevens kan je bij ons gaatjes bij kinderen laten schieten.

Goed om te weten! Tattoo Mick is GGD goedgekeurd. Dit is na te kijken op de site van Veilig tattoeeren en piercen. Vind hier je studio | Veilig tatoeeren en piercen Onze piercers werken volgens de GGD richtlijnen en normen. Daarnaast werken wij uitsluitend met nikkelvrije sieraden

Piercing prijzen
Reguliere piercings (incl. sierraad naar keuze)€40
Tepelpiercing€50
Clit/clithood€75
Gaatjes schieten (per gaatje)€10
Piercing prijzen Tattoo Mick maart 2023
Je had me al toen je zei "ik heb piercings en tattoos"!