Het aanbrengen van tatoeages

Tatoeages worden aangebracht door een van inkt voorziene tatoeage-naald door de lederhuid te prikken. Een tatoeëerder gebruikt hiervoor over het algemeen een tatoeëermachine met speciale tatoeëerinkt. Bij het aanbrengen van een tatoeage moeten voldoende hygiënische maatregelen genomen worden, zoals het gebruik van steriele materialen. De huid wordt doorprikt door middel van een of meerdere naalden die 800 tot 3000 keer per minuut op en neer gaan en zo de tekening onder de huid zetten. Men geeft vaak aan dat het laten aanbrengen van een tatoeage erg pijnlijk is. In werkelijkheid kan het best meevallen, al kan de pijn erger worden naargelang waar op het lichaam de tatoeage gezet wordt.

tattoo

Custom ontwerpen

Bij Tattoo Mick te Dordrecht is het uiteraard mogelijk om uw tattoo te laten ontwerpen door onze artiesten. Wij vragen u altijd even langs te komen in de shop om al uw wensen te bespreken. Het helpt als u voorbereid komt met eventueel een aantal voorbeelden zodat we een duidelijk beeld kunnen scheppen van uw wensen. Heeft u zelf al een ontwerp die u graag wilt laten tatoeëren? Ook dan vragen wij u dit eerst te bespreken met onze tattoo artists om te kijken of uw wensen technisch mogelijk zijn (ook de plaatsing van een ontwerp op het lichaam kan van belang zijn. Wij kunnen u soms dan ook een andere plek adviseren). 

ontwerpen

Tattoo artiesten en gast artiesten

Benieuwd welke artiesten er werkzaam zijn bij Tattoo Mick of bent u benieuwd of er een gastartiest aanwezig is in de shop? U kunt de artiesten die werkzaam zijn bij Tattoo Mick bekijken op de crew pagina. Ook kunt u daar de portfolio’s van al onze artiesten bekijken. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Tattoo Mick? Volg ons op Facebook en op Instagram.

eeskull

Afspraak & aanbetaling

Om een afspraak te maken voor een tatoeage vragen wij u altijd eerst om even langs te komen in de shop. Zo kunnen we alvast kennismaken en al uw wensen bespreken. Als u vervolgens een afspraak wilt maken vragen wij een aanbetaling van 50 euro. Deze kosten worden in mindering gebracht bij het afrekenen van de totale kosten voor uw tatoeage. Mocht u verhinderd zijn op de dag van uw afspraak? Laat het ons binnen uiterlijk 48 uur voor de datum van de afspraak weten, doet u dit niet bent u uw aanbetaling kwijt en dat is natuurlijk erg zonde!

machines

Afspraak maken?

Om een afspraak te maken en uw wensen te bespreken bent u welkom in onze shop. Voor het adres en onze openingstijden verwijzen we u door naar onze contactpagina.

© Tattoo Mick 2018 | Website door dewitmedia

© Tattoo Mick 2018 | Website door dewitmedia