Mick is in 1981 gestart met tatoeëren. Dit was een bijzondere tijd omdat tattoos nog niet zo geaccepteerd waren zoals tegenwoordig. In de jaren die volgde heeft hij zich in hard tempo op gewerkt en over de hele wereld getatoeëerd om zo ook weer nieuwe technieken en stijlen bij te leren. Zelfs nu stopt hij nog niet met leren en blijft hij ontwikkelen naar de nieuwere technieken. Dit maakt dat hij na dik 42 jaar nog altijd een allround tattooshop bezit waar je voor bijna alle stijlen terecht kan. Mick vind het daarnaast belangrijk dat hij een of meerdere (gast) artiesten bij zich heeft werken zodat zij elkaar ook altijd blijven stimuleren om door te blijven ontwikkelen.

Doordat Tattoo Mick een uiteenlopend team heeft qua stijlen is er altijd een specialist in huis voor de stijl en het ontwerp wat je wilt. Bij Tattoo Mick Dordrecht kan je terecht voor de meest uiteenlopende tatoeage stijlen en piercing. Van realisme tot old-school, van full colour tot blackwork, van fine line tot Maori en Samoa, en van minimalistisch tot aan full sleeve. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Tattoo Mick? Volg ons op Facebook en op Instagram.

 

Tattoo Mick Dordrecht shop crew
Tattoo Mick Dordrecht shop

Custom

Bij Tattoo Mick te Dordrecht is het mogelijk om uw tattoo te laten ontwerpen door onze artiesten. Wij bieden de mogelijkheid om langs te komen in de shop om al uw wensen te bespreken, maar het kan ook online. Bij het boeken van een online afspraak krijgt u de mogelijkheid om een aantal voorbeelden mee te sturen zodat we een duidelijk beeld kunnen krijgen van uw wensen en u indien gewenst een prijsopgave kunnen geven. Heeft u uw eigen ontwerp getekend die u graag wilt laten tatoeëren? Ook dan vragen wij u dit eerst te bespreken met onze tattoo artists om te kijken of uw wensen technisch mogelijk zijn (bv de plaats op het lichaam kan van belang zijn) Custom Freehand ontwerpen kunnen alleen in de shop gemaakt worden.

Hygiëne

Tattoo Mick is GGD goedgekeurd. Dit is na te kijken op de site van Veilig tattoeeren en piercen. Vind hier je studio | Veilig tatoeeren en piercen. Alle artiesten die werken bij Tattoo Mick , werken hygiënisch en middels de GGD en RIVM normen, hebben de nodige ervaring en beoefenen hun vak tot in de puntjes om uw wensen voor een tatoeage te realiseren

parallax-3

Klaar voor?